Nyitott kapuk Szentmártonban

Változatos programmal várták az érdeklődőket a szervezők szeptember 16-án a berettyószentmártoni városrészen a Morotva ligetben.

Az egész napos programok között különleges és ritka alkalom volt a református anyakönyv-lapozgató  és Kádár Ferkó Fotószínháza is. A nap folyamán a Tourinform Iroda munkatársaitól több mint 100 darab Berettyó-kártyát vettek át a kilátogatók.

Délelőtt a komádi mazsorettek után dínó show következett, majd a Megasztár és a Kifutó éneklő villamosvezetője Warga Pisti lépett színpadra, aki Toldról került fel a fővárosba.

Délután a földesi Imre István solymász kezdte a bemutatók sorát, aki a Dél-Amerikában honos Harris héját hozta magával, amely gyermekeknek és a felnőtteknek is egyaránt nagy élményt nyújtott.  A pernyési citerások fiatalos, lendületes játéka után, Mezőfalvi Gyula hajómodelljét nézhették meg az érdeklődők a csónakázó tavon. Dontaró két asszonya című japán vásári komédia igazi kuriózum volt, hiszen a darabot Pinczés István Jászai Mari-díjas rendező állította színpadra és a főszereplő a városunkban élő Tóth Kálmán volt.

Az este különleges fellépője a hosszú évek kihagyása után újra színpadra álló Graffiti együttes volt. Jó volt őket újra hallani! A nagy múltú zenekart a Békéscsabai Jókai Színház művészei követték ismert operett slágerekkel. Sokan várták a Roy és Ádám műsorát, amely kellemesen meglepett akusztikus hangzásával. Őket követte Kmecz Anna, akinek egyre több dalát éneklik a közönség soraiban. A (Ne) játssz a tűzzel interaktív tűzzsonglőr produkció nagyon izgalmas és látványos volt. Az estet a Hevesi Happy Band koncertje zárta. Igényes megszólalás, mosolygós arcok és fergeteges hangulat jellemezte őket, nem hiába mondják róluk: „Jobb, mint az eredeti!”

 

                                                                                    

Helyi hírek

^ ^ ^
Copyright (c) 2017 - Bihari Hírlap