Muraközi István újra Berettyóújfalu polgármestereMuraközi István, a FIDESZ-KDNP jelöltje lesz újra Berettyóújfalu polgármestere, aki az 5838 érvényes szavazatból 3296 kapott szavazattal, megszerezve a voksok 56,46 %-át első helyen végzett a polgármester választáson Berettyóújfaluban.

 

Átadták az Express Hűtéstechnikai Szerviz Kft. új telephelyétÜnnepélyes keretek között október 10-én adták át az Express Hűtéstechnikai Szerviz Kft. új telephelyét. A harminc évvel ezelőtt indított családi vállalat harmadik telephelyén irodahelyiségeket és egy raktárcsarnokot is kialakítottak.


Futsal mesterkurzus spanyol és brazil szakemberekkelFutsal mesterkurzusnak adott otthont a Makk Kálmán Mozi október 11-én. A két előadást magába foglaló alkalmon futsal és nagypályás edzők, valamint olyan személyek vettek részt, akik érdeklődnek, kötődnek ehhez a sportághoz.

 

Szüret BodorkásanSzüreti délutánra invitálta a Bodorka NépmesePont a családokat, október 6-án. A családi napon Bukovics János és Pintér Zsolt népmesemondók adták elő szüreti történetüket, felelevenítve a szüreti hagyományokat.


Nógrádi György a Bihari Polgári EstékenA Bihari Polgári Esték nyolcadik alkalmának vendége Nógrádi György volt. A biztonságpolitikai szakértő, közgazdász és egyetemi tanár előadása a rá jellemző lendületes, a humort sem nélkülöző mederben zajlott.

 

Színes programok az Országos Könyvtári Napok keretébenEbben az évben is csatlakozott az Országos Könyvtári Napokhoz a Sinka István Városi Könyvtár. Az egyhetes rendezvénysorozat – melynek mottója „Könyvtárak az emberért – felelősség a Földért” volt – gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt tartalmas programokkal szolgált.


A szavazáson való részvételre buzdított Hiller IstvánAz országgyűlés alelnökeként kérte arra a polgárokat Hiller István, hogy minél többen vegyenek részt az önkormányzati választáson. A város főutcáján tartott sajtótájékoztatóján az MSZP oktatási szakpolitikusa az ellenzéki összefogás jelöltjeit ajánlotta a választók figyelmébe.

 

A szépkorúakat köszöntöttékBerettyóújfalu Város Önkormányzata és a Berettyó Kulturális Központ közös szervezésében, az idősek világnapja alkalmából köszöntötték a szépkorúakat október 3-án. A Kabos Endre Városi Sportcsarnokban megtartott összejövetelre közel ötszázan regisztráltak.


Ünnepelt szépkorúak a Fényes-házbanAz idősek világnapja alkalmából köszöntötték a szépkorúakat a Fényes-házban működő otthonban október 8-án. A köszöntők mellett ajándékkal és műsorral is kedveskedtek a lakóknak.

 

Adományoztak a gyermekosztálynak és kezdődik a szülészet-nőgyógyászati osztály felújításaÚjabb felajánlás érkezett a Tama Hungary Kft. részéről a berettyóújfalui kórház gyermekosztályára. A vállalat társadalmi szerepvállalásában kiemelten kezeli az egészségügyi intézmény ezen részlegét, hiszen a cégcsoportnál sok a fiatal, családos dolgozó.

További hírenik...

Helyi hírek

^ ^ ^
Copyright (c) 2017 - Bihari Hírlap