Elindultak az Erzsébet-táborok

Berettyóújfaluban is elkezdődtek az Erzsébet-táborok. A József Attila Általános Iskola is sok színes programot kínált a náluk táborozó diákok számára.

Az intézmény már évek óta sikeresen pályázik, és szervez nyári kikapcsolódást tanulóinak. Idén 160 gyermeknek sikerült színesebbé tenniük a szünidejét.

Ezt a tábort minden évben kéthetesre tervezik - mondta Kurtán Mónika az intézmény igazgatója - ezzel is óriási segítséget nyújtva azoknak a szülőknek, akik nehezen tudják megoldani a gyermekek felügyeletét a hosszú szünidő alatt. Ebben az évben a táborozók többek közt íjászkodtak, szekereztek, lovat simogattak, ugrálóváraztak, trambulinoztak, aerobikoztak, kézműveskedtek, elsősegélynyújtó foglalkozáson vettek részt, és még strandolni is jutott idejük. A tábor célja egyebek mellett az, hogy lekössék a diákok figyelmét, ezáltal élményekkel gazdagodva kezdhessék el a következő tanévet. Az Erzsébet-táborokba érkező gyerekek szinte térítésmenetesen, egy jelképes összegű részvételi díj befizetésével vehetnek részt a táborokban a programjaikon, ez tartalmazza a napi négyszeri étkezést is.

SKGy

Helyi hírek

^ ^ ^
Copyright (c) 2017 - Bihari Hírlap