Nyár végén indul az új Berettyó Kártya

A készülő Berettyó Kártya megjelenéséhez kérjük a segítségét! Ön melyik kártyát tartaná szívesebben a kezében?

Berettyóújfalu Város Képviselő-testülete 28/2017. (II.23.) számú önkormányzati rendeletében határozott arról, hogy minden 18. életévét betöltött berettyóújfalui állandó lakcímmel rendelkező személy az első évben ingyenesen, alanyi jogon jut hozzá a megújult település kártyához, melyet a Berettyó Kulturális Központ bocsát ki és juttat el ősztől az lakossághoz. A Berettyó Kártya meg is vásárolható az ide érkező vendégek vagy a szomszéd települések lakói számára is.

Az elkövetkező hetekben az intézmény munkatársai felkeresik a helyi vállalkozókat, üzleteket, hogy legyenek kedvezményt nyújtó kártyaelfogadó helyek. Bízunk benne, hogy a kártya használata mindenki számára konkrét előnyökkel jár, élénkíti a gazdasági folyamatokat és támogatja a helyi közösségeket, vállalkozásokat.

A Berettyó Kártya egy intelligens NFC chippel is ellátott, több funkció lehetőségét magában hordozó, névre szóló kártya, amely a +Discount Közösségi Kedvezménykártya család tagja. A Berettyó Kártya tulajdonosai azonnali vásárlási kedvezményeket tudnak igénybe venni a Magyar Kedvezményhálózattal szerződött kártyaelfogadó helyeken,(www.kedvezmeny.hu) jelenleg is országosan már több mint 1500 üzletben, valamint számos kulturális rendezvényre (www.programstart.hu) kedvezményes árú belépőjegyet is vásárolhatnak.

A készülő Berettyó Kártya megjelenéséhez kérjük a segítségét! Ön melyik kártyát tartaná szívesebben a kezében?

 

 

A Berettyó Kulturális Központ honlapján  www. berettyokk.hu  a SZAVAZOK gombra kattintva választhat a két kép közül 2017.07.20-ig.  Amelyik kép több szavazatot kap, azzal készül el az új kártya. A végeredményéről honlapunkon adunk tájékoztatást. Köszönjük, hogy megosztja velünk véleményét.

Berettyó Kulturális Központ

Berettyó Kártya ügyfélszolgálata

Szent István tér 11.

Tel.:06-54-475-577

Helyi hírek

^ ^ ^
Copyright (c) 2017 - Bihari Hírlap