Hajdúszoboszlói lány lett a Liget Szépe

Hastánc bemutató, aquazumba, gyermekműsorok, sztárvendégek várták és szórakoztatták az idei Liget Szépe vendégeit Berettyóújfaluban, a Bihar Termálligetben augusztus 12-én.

A kánikula igazi strandhangulatot teremtett, a hűsítő medencékből is élvezhetőek voltak a színpadi programok, melyek délelőtt a kisebbeknek szóltak: Gyuri Bohóc és a Vidám Manók Gyerekzenekar interaktív műsora.

Hastánc bemutató nyitotta a délután szó szerint forró hangulatát, a Fever Dance Team táncosainak produkcióját láthatták a strandolók. A Liget Szépe versenyzői ezúttal is háromszor léptek színpadra különböző ruhákban. Sztárvendégek tették teljessé a napot, L.L. Junior, Liszter Sándor, aki ezúttal is tagja volt a nyolctagú zsűrinek. A nyári melegben Szurmai Tamás aquazumbával frissítette a közönséget. Az idei Liget Szépe döntőt Gulyás Csillag nyerte a Bihar Termálligetben. A zsűri egyhangúlag a szoboszlói lányt tartotta a legszebbnek. Első udvarhölgye Szilágyi Kitti, második udvarhölgye Erős Dzsenifer lett. A strand közönségének díját Sütő Georgina kapta. A nap Raul koncertjével zárult.

Helyi hírek

^ ^ ^
Copyright (c) 2017 - Bihari Hírlap