Kirakat kiállítás nyílt a főutcánA Nadányi Zoltán Művelődési Ház munkatársainak ötlete nyomán kirakat kiállításnak ad otthont az egykori Alexandra Könyvesbolt épülete a főutcán. A kéthetente változó kiállítási anyagok helyi alkotók és közösségek munkáit mutatják be.

 

Bodorka matiné: A telhetetlen kecske

A Berettyóújfalui Református Egyházközség február 28-i istentiszteleteA rendkívüli veszélyhelyzetre való tekintettel és a járvány terjedésének megfékezése érdekében a Magyarországi Református Egyház Zsinata döntése alapján elmaradnak az istentiszteletek és az igei alkalmak is. Ezért a Berettyóújfalui Református Egyházközség és a Berettyó Televízió közösen lehetőséget szeretne teremteni arra, hogy az istentiszteletet mindenki otthonából is megtekinthesse és részese legyen az alkalomnak.

 

Fejlesztések Berettyószentmártonban és a Péterszegi útonKomoly beruházások valósulnak meg az elkövetkezendő időszakban Berettyószentmártonban, valamint a Péterszegi úton.


Több oltóponton zajlik a védőoltások beadása a kórház területénNégy oltópontot alakítottak ki abban a Gróf Tisza István Kórház területén található épületben, ahol a koronavírus-járvány végét követően a Büntetés-végrehajtási Egészségügyi Központ fogvatartottjai fognak gyógyulni.

 

811-en írták alá új szerződésüket a Gróf Tisza István KórházbanOrszágosan az egészségügyben dolgozók több mint 95 százaléka írta alá az új jogállási törvénynek megfelelő szerződését. Városunkban kilenc fő döntött a távozás mellett.


Hálózat rekonstrukciós munkák miatt vízhiány várhatóA Hajdúkerületi és Bihari Víziközmű Szolgáltató Zrt. (HBVSZ Zrt.) és Berettyóújfalu Város Önkormányzata tájékoztatja a lakosságot, hogy 2021. február 24-én (szerda) 8 és 16 óra között az ivóvízminőség-javító program keretében, a hálózatrekonstrukciós munkák során hálózati rákötések lesznek. Emiatt – a fent említett időpontban – a teljes Morotvai városrészen, az Ölyvös és a Liszt Ferenc utcákon vízhiány lesz.

 

Bodorka matiné: A varjún vett gúnya

A Berettyóújfalui Református Egyházközség február 21-i istentiszteleteA rendkívüli veszélyhelyzetre való tekintettel és a járvány terjedésének megfékezése érdekében a Magyarországi Református Egyház Zsinata döntése alapján elmaradnak az istentiszteletek és az igei alkalmak is. Ezért a Berettyóújfalui Református Egyházközség és a Berettyó Televízió közösen lehetőséget szeretne teremteni arra, hogy az istentiszteletet mindenki otthonából is megtekinthesse és részese legyen az alkalomnak.

 

Öt képpel bővült a Kárpáti Gusztáv festményeiből álló gyűjteményÖt új képpel gazdagodott a művelődési házban található Kárpáti Gusztáv festményeiből álló gyűjtemény. Az ózdi születésű festőművészről elnevezett teremben immár 19 alkotás díszíti a falakat.

További hírenik...

Helyi hírek

^ ^ ^
Copyright (c) 2017 - Bihari Hírlap