A Bihari Szociális Szolgáltató Központ karácsonyi ünnepségeEbben az évben is megrendezte a Bihari Szociális Szolgáltató Központ a már hagyományossá vált karácsonyi ünnepségét, melyre a berettyóújfalui járásból érkező szépkorúakat és gyermekeket várták.

 

A második gyertyát is meggyújtották az adventi koszorúnHeit Lóri és zenekarának adventi koncertje vezette fel a második gyertyagyújtás alkalmából szervezett programot a Makk Kálmán Moziban.


Közel száz gyermek ropta a néptáncot a szóló versenyenA Bajnóca Néptánc Egyesület szervezésében idén december 8-án tartották meg a Berettyó Gyermek Szóló Néptáncversenyt. A regionális megmérettetésre közel száz táncoslábú fiatal érkezett, akik öt korcsoportban, szóló és páros kategóriákban mutatták meg tudásukat.

 

A művelődési házban járt a mikulásA Nadányi Zoltán Művelődési Házba is megérkezett a piros ruhás nagyszakállú.


Az első adventi gyertyagyújtásA tavalyi évhez hasonlóan ismét kiállításmegnyitó társult kísérőprogramként az első adventi gyertyagyújtáshoz. A Mozi Galéria falain vitéz Dombi Géza Zsigmond munkái láthatóak.

 

Húsz napirend a képviselő-testületi ülésenFelügyelő bizottsági tagok megválasztása, beszámoló az önkormányzat első három negyedévi gazdálkodásáról, feltételes szerződéskötés a strand fejlesztéssel kapcsolatban. Döntések a novemberi testületi ülésen.


„Mi van a tarsolyodban?” – a Bodorka népmesés vetélkedőjeNépmesékkel kapcsolatos vetélkedőre hívta a város általános iskolás tanulóit a Bodorka NépmesePont. A fiatalok négyfős csapatokban versengtek az aranytallérokért a december 4-ei alkalmon.

 

Klímák a komfortosabb betegellátásértA berettyóújfalui gyermekorvosi rendelőben június végétől az Erodium nevű beteghívó rendszert használják, amely az eddigi tapasztalatok alapján nagyban megkönnyíti az orvosok mindennapos munkáját, illetve segít a betegek várakozási idejét lerövidíteni.


A jubiláló véradókat köszöntöttékA hagyományoknak megfelelően ebben az évben is köszöntötte jubiláló véradóit a Magyar Vöröskereszt Berettyóújfalu Területi Szervezete. Az ünnepi alkalomnak ezúttal is a Járási Hivatal Fráter László-terme szolgált helyszínül.

 

Mongóliával ismerkedtek a DiószegisekA Belső-Ázsiában található Mongóliával ismerkedtek a Diószegi Kis István Református Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola tanulói. Az egyhetes programot hagyományteremtő szándékkal rendezték meg a tanintézményben.

További hírenik...

Helyi hírek

^ ^ ^
Copyright (c) 2017 - Bihari Hírlap